Ons poliklinische behandelprogramma duurt 10 weken en nazorg duurt 12 weken. Familieondersteuning begint vanaf de eerste dag van het contact en is beschikbaar gedurende de hele behandeling en nazorgperiode.
Tijdens de ambulante behandeling wordt je niet opgenomen in een kliniek. Ons ambulante programma wordt online geleverd, zodat je het kunt volgen vanuit je eigen omgeving.
Stuur ons alsjeblieft een e-mail naar support@mauni-ggz.nl.
De aanmelding begint met een eerste telefoongesprek. Je kunt ook het contact formulier op de website invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. We zullen informatie verzamelen en elkaar leren kennen. Tijdens het eerste gesprek kunnen we je situatie beoordelen en bepalen hoe we je kunnen helpen. Als we op basis hiervan geloven dat behandeling bij Mauni GGZ geschikt voor je is, zullen we snel een uitgebreide intake inplannen. Zorg ervoor dat je een verwijsbrief van je huisarts hebt.
Ja, je hebt altijd een verwijzing nodig van je huisarts voor online behandeling of therapie bij Mauni GGZ.
Bij levensbedreigende situaties belt je 112. Anders neem je contact op met je huisarts en geeft aan dat het om een noodgeval gaat, als het buiten kantoortijden is belt u de Huisartsenpost in je eigen regio en geeft ook aan dat het om een noodgeval gaat. Zodra de noodsituatie is opgelost, kunt je contact met ons opnemen en zullen wij je verder ondersteunen.
Onze ambulante behandeling duurt 10 weken en nazorg duurt 12 weken. Gezinsbegeleiding is beschikbaar vanaf het eerste contactmoment en gedurende het hele behandel- en nazorgtraject.
Klinische behandeling, houdt in dat cliënten gedurende een bepaalde periode in een kliniek verblijven. Klinische behandeling biedt een gestructureerde omgeving waarin cliënten uitgebreide zorg ontvangen, waaronder medische monitoring, detox, therapie, medicatiebeheer en ondersteunende diensten. Ambulante behandeling is medische en psychologische zorg die wordt verleend aan cliënten die geen overnachting in een kliniek nodig hebben. Ambulante behandeling is geschikt voor personen met minder ernstige aandoeningen of voor degenen die een nazorgprogramma ondergaan na een klinische opname. Ambulante behandeling stelt cliënten in staat om hun dagelijkse routines, zoals werk, school en gezinsverantwoordelijkheden, te behouden terwijl ze de nodige psychologische zorg ontvangen.
Ja, dat is mogelijk. Volledige privacy en anonimiteit zijn van toepassing.
Behandeling bij Mauni GGZ valt binnen de verplichte basisverzekering. Dit betekent dat je niets zelf hoeft te betalen, behalve het eigen risico. Jouw behandeling wordt dus altijd volledig vergoed.
Uw bestanden zijn toegankelijk voor uw therapeutische team binnen onze organisatie en indien nodig ook voor degenen aan wie u expliciet toestemming geeft door middel van een ondertekend machtigingsformulier. Uw intake-rapporten worden gedeeld met de verzekeringsmaatschappij bij het aanvragen van de behandeling. Uw bestanden zijn beveiligd en worden behandeld als persoonlijke gegevens. We werken onder de GDPR-regelgeving. Uw veiligheid en onze naleving van de gegevensprivacy en -beveiliging hebben onze hoogste prioriteit.
Nee. U moet expliciete toestemming geven voor het delen van informatie en documentatie met uw familie of iemand anders buiten onze organisatie en uw therapeutisch team.
Vul uw contactgegevens in.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.